Technison | Berkel en Rodenrijs | 0639640590

https://www.werkenbijtechnison.nl/

Welkom bij Technison
Greenhouse automation

Technison is gespecialiseerd in de automatisering in de glastuinbouw. In 1998 zijn we gestart in de potplantenteelt. Dit hebben we vervolgens uitgebreid naar diverse groenten en naar de bloembollenteelt. Wij hebben een grote vaste klantenkring in binnen- en buitenland.

We kunnen volledig geautomatiseerde teeltsystemen leveren, maar ook losse machines, passend in een bestaand werkproces.

Het gehele proces hebben wij in eigen hand, van een plan opstellen tot een succesvolle oplevering. Wij bedenken samen met de klant hoe we de kas efficiënt en effectief kunnen indelen, of hoe we een werkproces kunnen automatiseren. Alle stappen van engineeren, bestellen, produceren en programmeren voeren wij binnenshuis uit waardoor we de kwaliteit en doorloop volledig onder controle hebben. Na productie verzorgen wij zelf een strak geplande installatie uit, waarbij wij het productieproces van de klant voorop hebben staan. Hierdoor kunnen wij vierkant achter onze producten staan en mag de klant rekenen op een goed resultaat. 

Wanneer een installatie in bedrijf is gesteld zijn wij altijd beschikbaar om klanten te ondersteunen. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, waarbij klanten altijd door een techneut worden geholpen.

Woon je in de buurt van Berkel en Rodenrijs en heb je affiniteit met industriële automatisering kijk dan eens bij onze vacatures. Vanuit omringende plaatsen zoals Schiedam, Voorschoten, Dordrecht, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Rijswijk, Zoetermeer en ook Delft is de reisafstand goed te doen. Kortom woon je in de Randstad of de regio Den Haag en wil je graag bij ons komen werken, solliciteer dan direct.