Green 05 | Bleiswijk

Waarom werken bij Green 05

Als totaalleverancier van groene kamerplanten en bloeiende tuinplanten zetten wij ons sinds 2005 in om de retail,  grootwinkelbedrijven en discounters te voorzien van een gevarieerd assortiment planten. En dat doen we elke dag weer met veel enthousiasme.

Wij zijn specialist in het produceren van groene planten, bloeiende kamerplanten en seizoensplanten. Maar dat niet alleen. Naast een ruim assortiment planten die continu leverbaar zijn, produceren wij ook 'à la carte'. Waarmee kunnen we jou blij maken?

Het is voor ons belangrijk dat onze planten worden geproduceerd met behulp van de meest milieuvriendelijke technieken en zo min mogelijk milieubelasting. Het MPS ABC certificaat is de meetlat waarin de milieuprestaties zijn geborgd. Om het milieu zo min mogelijk te belasten zijn we onder andere erg vooruitstrevend op het gebied van biologische bestrijding en zijn we actief bezig met het scheiden en reduceren van ons afval.

Green’05 is ook in het bezit van het certificaat MPS-SQ. Het MPS SQ certificaat is gebaseerd op de universele rechten van de mens en de gedragscodes van de vertegenwoordigende lokale instanties. Kortom, de producten van Green’05 worden onder goede arbeidsomstandigheden geteeld en de medewerkers zijn opgeleid om hun werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Planten én klanten. Daar draait het bij ons om. Om optimale kwaliteit te garanderen, hebben wij het hele proces in huis, van stek tot distributie. Bovendien zijn wij in staat om grote hoeveelheden planten snel te verwerken en klaar te maken voor transport. En dit tot grote tevredenheid van onze klanten. Hier doen we het voor!

Als totaalleverancier van planten zijn wij continu bezig met het milieu. Wij vinden het belangrijk dat onze planten worden geproduceerd met behulp van de meest milieuvriendelijke technieken (MPS A+). Daarnaast focussen wij ons op marktgericht ondernemen (MPS GAP).

Green’05 heeft de focus op marktgericht ondernemen waarbij ook wordt voldaan aan de eisen van traceerbaarheid, veiligheid en hygiëne in de sector. Dit komt in uiting in het MPS GAP certificaat. Naast dit MPS GAP certificaat beschikt Green’05 ook over de aanvullende GRASP module. Dit staat voor GLOBAL G.A.P. Risk Assessment on Social Practice en is een risicobeoordeling op het gebied van sociale aspecten. Onder andere het welzijn en beloningsniveau van medewerkers als ook gezondheids- en veiligheidsaspecten. Green’05 voert dan ook het GGN-label (GLOBAL G.A.P. consumentenlabel) als aantoonbaar bewijs voor verantwoord ondernemen met zorg voor product en medewerker.