BIO-Center ZANN | Berkel en Rodenrijs

Waarom werken bij BIO-Center ZANN

BIO-Center ZANN is een familie bedrijf. In 1977 door vader Wout Rog gestart met de distributie van biologische groente, fruit en bloemen en al weer 10 jaar hebben de zussen Astrid en Ingrid Rog de leiding. Met een enthousiast team is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke, betrouwbare en eigenwijze speler in de markt.

Bij ZANN gaat het soms net even anders. Wij beseffen dat we te maken hebben met mensen, onze beslissingen zijn daarom ook erop gericht dat uiteindelijk alle partijen tevreden zijn; telers, werknemers, klanten, consument en uiteraard ZANN als bedrijf. Dit allemaal in een zeer uitdagende biologische wereld.

ZANN is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en heeft 20 vaste medewerkers. Vruchtgewassen zoals paprika, tomaat en komkommer zijn het hart van het bedrijf. ZANN maakt zich dan ook sterk voor het Holland product.

Maar uiteraard hebben wij het hele assortiment. Om jaarrond te kunnen leveren en aangezien sommige producten nou eenmaal niet in Nederland groeien maken wij gebruik van ons wereldwijde netwerk van eigen telers. Zoals bijvoorbeeld gember uit Peru, appels uit Chili, zoete aardappelen uit Israël.