Kruidvat | Bergschenhoek | 0318-798000

https://www.kruidvat.nl/

Waarom werken bij Kruidvat

Onze medewerkers zijn de visitekaartjes van onze winkels. Als marktleider op de Nederlandse en Belgische Health & Beauty-markt weten wij dat als geen ander. Daarom vinden we het belangrijk om niet alleen te investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en een prettig salaris, maar ook in onze medewerkers op de winkelvloer. We willen dat jij als medewerker met ons meegroeit. Want alleen op die manier kunnen we jou het beste tot je recht laten komen. En kun jij bouwen aan je toekomst bij Kruidvat.

De wereld om ons heen verandert snel en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Stilstaan? Dat woord kennen we niet bij Kruidvat. Daarom investeren we in opleidingen en trainingen en vragen we onze medewerkers om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen. Bij Kruidvat is je werk dan ook steeds verrassend en afwisselend. En daarnaast zijn we een stabiele werkgever, die ervoor zorgt dat jij als Kruidvatmedewerker altijd snel en resultaatgericht je werk kunt doen in een prettige omgeving. Het is niet voor niets dat ons HR-beleid al meerdere prijzen heeft gewonnen, waaronder de HR Proffie, en zijn we sinds 2016 Top Employer.

Bij Kruidvat blijf je groeien
Kruidvat blijft groeien. En we willen graag dat jij meegroeit. Zo kun je bij ons verschillende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen volgen, afhankelijk van je functie en het aantal uren dat je bij ons werkt. Bij Kruidvat zie je meteen resultaat, want het geleerde breng je direct in de praktijk. Binnen je eigen filiaal of in een andere Kruidvatwinkel. De overstap maken naar het hoofdkantoor of een andere winkelformule van A.S. Watson? Ook dat is mogelijk.

Bij Kruidvat begeleiden we je goed en intensief
Ga je bij Kruidvat aan de slag? Dan word je goed ingewerkt door een ervaren collega. Maar onze begeleiding gaat verder. We stellen namelijk een speciaal opleidingspaspoort voor je samen. Zo krijgen we inzicht in welke werkprocessen je al onder de knie hebt en waar je doorgroeimogelijkheden liggen. Dan weten jij en je team precies hoe jij het beste ingezet kunt worden en kunnen we bepalen welke opleidingen en trainingen je nog kunt volgen, zodat je verder kunt groeien in je werk en je carrière.